Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat clubul format din Banca Transilvania, în calitate de aranjor şi finanţator, şi OTP Bank România, în calitate de finanţator, în acordarea unor facilităţi de credit în valoare de 30,5 milioane RON şi 26,7 milioane EUR către grupul Holde Agri Invest. Creditul are scopul de a sprijini dezvoltarea şi extinderea activităţilor companiei, consolidându-i poziţia pe piaţa agriculturii şi facilitând implementarea proiectelor sale viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, sub coordonarea lui Mihai Dudoiu (Partener) a acordat servicii de asistenţă juridică băncilor finanţatoare pe întreg parcursul proiectului şi este implicată activ în toate fazele acestei tranzacţii complexe. Din echipa implicată în acest mandat au făcut parte Sergiu Negreanu (Managing Associate) şi Sorina Ştefoni (Avocat).

Suntem bucuroşi că am finalizat cu bine această etapă a proiectului de finanţare a Grupului Holde Agri. Datorită experienţei noastre extinse în tranzacţii financiar-bancare, în particular, în domeniul finanţărilor din domeniul agricol, am oferit finanţatorilor  asistenţă juridică pe întreg parcursul proiectului, într-un mod eficient şi prompt. Suntem încântaţi să fim partenerii de încredere ai Banca Transilvania si OTP Bank Romania şi să contribuim la proiectele de finanţare din domeniul agricol, unul de o importanţă strategică pentru România. Această tranzacţie a reprezentat o ocazie bună pentru consolidarea experienţei noastre în acest domeniu.”, a menţionat Mihai Dudoiu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o echipă experimentată de avocaţi în domeniul bancar şi financiar, care oferă asistenţă juridică băncilor comerciale naţionale şi internaţionale, băncilor de investiţii, băncilor de dezvoltare, societăţilor de leasing şi altor instituţii financiare prezente în România sau interesate să investească în România. Avocaţii au fost implicaţi în sute de proiecte de finanţare în valoare de zeci de miliarde de euro, activitatea firmei în acest domeniu fiind cotată în topul clasamentelor internaţionale de profil precum IFLR 1000, Legal 500 etc. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.