Jandarmii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, au fost chemaţi să intervină pentru prinderea unui şarpe care a fost observat lângă roata unei maşini parcată lângă o şcoală din municipiu. Până la sosirea jandarmilor, animalul a ajuns la motorul maşinii. Şarpele a fost eliberat în mediul lui natural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Şarpe de peste 1,5 m scos de jandarmi de la motorul unei maşini. Un apel pe 112 primit seara trecută în jurul orei 23.00 a direcţionat echipajul de jandarmerie în zona Şcolii Generale nr.6,  unde s-a semnalat prezenţa unui şarpe aflat la roata unei maşini”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi, sâmbătă.
 
În final, şarpele a fost eliberat în mediul lui natural. 
 
”Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au luat legătura cu proprietarul autoturismului, iar în scurt timp, şarpele, care ajunsese la compartimentul motor, a fost ridicat şi, ulterior, eliberat în mediul natural”, mai precizează Inspectoratul de Jandarmi Mehedinti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.