Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit un număr record de nominalizări individuale şi prima poziţie în clasamentul celor mai bune firme de avocatură din România. Nu mai puţin de trei dintre avocaţii Parteneri sunt incluşi în elita „Hall of Fame” a avocaţilor apreciaţi de clienţi pentru realizările profesionale remarcabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii conduce clasamentul firmelor de avocatură din România cu 12 poziţii în Band 1 în cele mai spectaculoase domenii ale dreptului: Fuziuni şi achiziţii/Drept societar şi comercial; Drept financiar-bancar; Litigii şi arbitraje; Dreptul muncii; Energie şi resurse naturale; Dreptul concurenţei; Proprietate intelectuală; PPP şi achiziţii publice; Drept imobiliar; Restructurare şi insolvenţă; Taxe; Telecom, media şi tehnologie (TMT).

Potrivit ghidului britanic, „Ţuca Zbârcea & Asociaţii este o firmă de top”, cu „o echipă formidabilă de avocaţi, capabilă să gestioneze cele mai complexe şi delicate cazuri şi proiecte”

De asemenea, expertiza firmei a fost evidenţiată şi în domeniile Pieţe de capital, Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc şi Dreptul penal al afacerilor.

Un record pe plan local, ediţia din acest an a directorului britanic Legal 500 EMEA include un număr mai mare de avocaţi sau consultanţi fiscali din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Ţuca Zbârcea & Asociaţii Tax faţă de anul precedent, şi anume 16 au fost cotaţi drept „Leading Individuals”; 10 s-au calificat drept „Next Generation Partners”; 8 au fost evidenţiaţi ca „Rising Stars” şi nu mai puţin de 29 au fost menţionaţi în cuprinsul editorialului analiştilor Legal 500 sau consideraţi ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, trei dintre avocaţii Parteneri din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, şi anume Robert Roşu, Răzvan Gheorghiu-Testa şi Cătălin Băiculescu sunt consideraţi a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaţilor aflaţi în vârful ierarhiei profesionale.

Ediţia 2023 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată recent, reprezintă o radiografie detaliată a activităţii celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, fiind totodată un reper şi în ceea ce priveşte cei mai abili şi de succes avocaţi din aceste regiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.