Administraţia Naţională Apele Române a anunţat că până în data de 14 aprilie vor fi evaluate ofertele pentru închirierea suprafeţelor de plajă pentru sezoanele estivale 2023 şi 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Administraţia Naţională Apele Române a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că se află în prezent în termenul legal de desfăşurare a procedurilor de deschidere şi evaluare a ofertelor primite pentru închirierea suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024. 
“Astfel, având în vedere faptul că deschiderea ofertelor a avut loc în perioada 4 - 6 aprilie 2023, comisiile de evaluare a ofertelor îşi desfăşoară activitatea în perioada 4 - 14 aprilie 2023 (inclusiv). Ulterior, în conformitate cu prevederile art. 5 alin.1, ”autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite spre publicare, prin aceleaşi mijloace de comunicare sau informare prevăzute la art. 3 alin.1, un anunţ de atribuire a contractului, în termen de 5 zile calendaristice de la finalizarea procedurii de atribuire””.  
 
Ministrul Mediului Tanczos Barna anunţase în luna martie că până la data de 15 aprilie Administraţia Naţională a Apelor Române trebuie să predea sectoarele de plajă noilor chiriaşi. El a adăugat că soluţia închirierii va fi temporară, pe doi ani, pentru a putea fi finalizate planurile urbanistice zonale, iar cu studiul făcut prin Ordinul Arhitecţilor din România care va fi lansat săptămânile viitoare, printr-o licitaţie internaţională, să poată fi realizată o dezvoltare pe termen lung, durabilă, a plajelor din ţara noastră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.