Poliţiştii de frontieră de la ITPF Sighetu Marmaţiei, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Baia Sprie, au descoperit şi confiscat cantitatea de peste 1.500 pachete cu ţigări, ascunsă în locaşuri special amenajate într-un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cantitatea de ţigarete şi autovehiculul în valoare totală de aproximativ 28.000 lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele şoferului fiind emisă o ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, mai arată comunciatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Baia Sprie au desfăşurat, vineri, o acţiune pe linia contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă.

Astfel, la ora 10.30, la intrarea în oraşul Baia Sprie, au oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetăţean roman, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

„S-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări, ascunse în locaşuri special amenajate, fapt pentru care persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Maramureş. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.518 pachete de ţigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 17.760 lei. Întreaga cantitate de ţigarete împreună cu autoturismul în valoare de 10.000 lei au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor”, mai indică sursa citată

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar pe numele maramureşeanului s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.