Trei persoane, între care doi copii cu vârste de 10, respectiv 11 ani, au fost rănite într-un accident rutier produs în localitatea Ţânţăreni din judeţul Gorj, unde un autotren şi trei autoturisme s-au ciconit. Una dintre victime, o fată de 11 ani, este inconştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de ISU Gorj, echipajele sosite la locul accidentului au constatat că, în urma accidentului trei persoane sunt rănite. 
„Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani, conştient, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul din Filiaşi, o fetiţă în vârstă de 11 ani, stare de inconştienţă, cu funcţii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conştientă, transportată la Spitalul din Craiova,”, transmite ISU Gorj. 
 
O a patra victimă, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a suferit leziuni minore şi a refuzat să fie transportat la spital. 
La faţa locului au intervenit trei autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, trei ambulante din cadrul SAJ Gorj, precum si o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Dolj şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.