Patru persoane, între care o fetiţă de doi ani, au fost rănite, joi, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 7, în apropierea localităţii Boiţa, judeţul Sibiu. Traficul este oprit complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 7, în afara localităţii Boiţa.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, turism în care se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani şi o fetiţă în vârstă de 2 ani, toţi trei din judeţul Argeş”, a transmis IPJ Sibiu.

În urma accidentului, au fost răniţi trei adulţi şi fetiţa.

Echipajul SAJ Sibiu a transportat spre Sibiu două victime, o femeie cu traumatism cranio-cerebral acut închis şi traumatism facial şi pe fetiţa de 2 ani, tot cu traumatism cranian.

Alte două victime au fost asistate medical de către echipajele ISU prezente la locul accidentului. ISU a trimis acolo trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Poliţiştii continuă cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

Traficul este blocat total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.