Un bărbat de 53 de ani a fost reţinut după ce ar fi provocat un incendiu în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, fiind distruse mai multe pubele din plastic. Bărbatul ar avea probleme psihice şi nu şi-a motivat fapta, afirmă surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul nu şi-a motivat fapta, la audieri, dar cel mai probabil el are afecţiuni psihice.
 
El ar fi dat foc pubelelor de gunoi amplasate lângă conducta de gaz şi s-a întors la locul faptei când pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului. Ulterior, el ar fi cumpărat o bere pentru a ”sărbători”.
 
Sursele citate afirmă că bărbatul ar fi fost cercetat în anul 2016, împreună cu fiul său, pentru o tentativă de omor.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Ancheta în acest caz a început după ce, în 4 martie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incendiu, în parcarea subterană a unui bloc din Sectorul 2, existând riscul extinderii la autoturismele din parcare şi la instalaţia de gaze.
 
Pompierii au lichidat incendiul, în urma evenimentului fiind distruse mai multe pubele din plastic.
 
”Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Secţia 8 Poliţie a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiul ar fi fost provocat de un bărbat, de 53 de ani. În cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost depistat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru distrugere prin incendiere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.