Indiferent dacă luăm sau nu micul-dejun dimineaţa cafeaua nu trebuie să lipsească de pe masă. Mai aromată sau prăjită medie, servită în ceşti mici sau căni speciale, prima cafea a zilei poate ea însăşi constitui momentul de începere al unei noi provocări. Aceea de a ne începe ziua cu o licoare magică, plină de energie şi savoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu siguranţă cafeaua poate fi preparată în mai multe feluri, depinde acum şi de timpul pe care îl avem la dispoziţie. Parcă altfel va avea gustul o cafea pregătită la un espressor, decât una preparată la ibric. Cu siguranţă nu există un mod greşit de preparare, atâta vreme cât ne putem delecta cu ea în fiecare zi.

Dcă vrei să prepari cafeaua precum un barista veritabil trebuie să cunoşti câteva secrete.

De la ibric la espressor, gustul cafelei poate fi diferit

Chiar şi pe fugă dacă eşti nu poţi nega că o cafea cu adevărat bună are nevoie de o preparare mai amănunţită. Fie că vorbim aici de aparate speciale, respectiv de espressoare Gaggia, fie de alte ustensile care intră în joc la prepararea cafelei, nu te poţi limita la vechea metodă, aceea a ibricului sau a cafetierei atunci când chiar vrei calitate. Sigur, poţi apela la achiziţia unei cafele în drum spre serviciu, dar parcă nu este acelaşi lucru ca atunci când o prepari tu, la tine acasă.

Achiziţia unui espressor Gaggia Classic Pro poate face ca dimineţile tale să nu mai fie niciodată la fel. În plus, cei dragi îşi vor dori mereu o cafea care poate fi pregătită în bucătăria proprie. Uşor de manevrat, uşor de preparat, trebuie doar să dai comanda, apăsând pe un buton. Chiar aşa de simplu.

Locul de unde poţi achiziţiona un espressor de calitate

Pe piaţa de profil există mai multe locaţii de unde se pot cumpăra diferite ustensile pentru prepararea cafelei, inclusiv aparate automate dar un espressor de calitate se recunoaşte numai după marcă. Echipa de la Edream poate fi găsită pe pagina oficială edream.ro şi recomandă espressoarele automate din gama Gaggia, echipate cu accesorii utile în procesul de pregătire al unei cafele bune. Se ştie doar că şi acestea pot face diferenţa între gustul unei cafele bune şi gustul unei cafele aşa şi aşa.

Aşadar, în magazinul online se pot comanda atât espressoarele automate, cât şi cele manuale, pachete de tip barista, accesorii, pachete de cafea, ceai sau ciocolată.

Prin ce se deosebeşte un espressor automat de unul clasic?

Un espressor Gaggia se recunoaşte uşor prin faptul că prezintă în componenţa sa o ţeavă profesională pentru abur cu două ieşiri şi un boiler confecţionat din aluminiu şi inox. Sitele presurizate şi dispozitivul Crema Perfectă pot ajuta orice persoană să obţină o cafea deosebită. Cafeaua se poate prepara în două feluri distincte, fie prin grup fie cu ajutorul apei fierbinţi de pe ţeava apă/abur. Iubitorii de cappuccino pot obţine uşor şi spuma de lapte necesară datorită ţevii de abur cu două orificii.

Pe site-ul Edream această ofertă de achiziţie include un tamper şi un pahar gradat de cafea de 60 de ml. Transportul este gratuit.

Pentru mai multe detalii privind produsele Edream consultaţi pagina oficială. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.