Consilierul Local PSD Sector 1 Albert Caraian a intrat în direct, prin apel video, în şedinţa de Consiliu Local, în timp ce se afla la duş. Imaginile au fost postate de USR Sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Consilierul local PSD de la Sectorul 1 Albert Caraian a demisionat, după ce au apărut imaginile cu el la duş, în timpul unei şedinţe a Consiliului Local

 

 
 
„Consilierul Local PSD Sector 1 - Albert Caraian - faţă în faţă cu digitalizarea în plină şedinţă de consiliu local! PS. Domnul respectiv este consilier şi la ministerul Fondurilor Europene. Alo!”, a scris USR Sector 1 în postare. 
 
În imagini se vede cum în şedinţă este făcută prezenţa, fiind strigat şi numele consilierului PSD. Acesta apare în imagine la duş. Colegii din Consiliul Local îi spun, la un moment dat, să închidă camera video.
 
„Bună ziua! Vă anunţăm că a început şedinţa de consiliu local în Sectorul 1 iar PSD a rămas în pielea goală. Aşa a intrat astăzi consilierul local PSD Albert Caraian în şedinţa de Consiliu Local la Sectorul 1. On-line. Poate îi transmite cineva că aici este în şedinţă publică nu pe site-ul OnlyFans”, afirmă USR Sector 1 într-o altă postare de pe pagina de Facebook.
 
Ulterior, Caraian a încercat să explice incidentul, într-o postare pe Facebook.
 
„Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.