Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis, şi reţeaua Sweat, investesc în total peste 4 milioane de euro în wellness club-ul ce va fi inaugurat în ultimul trimestru din acest an în cadrul Cosmopolis Plaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 4 milioane de euro investesc în total Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis şi reţeaua Sweat, în wellness club-ul ce va fi inaugurat în ultimul trimestru din acest an în cadrul Cosmopolis Plaza. Cu o suprafaţă de 2.500 mp, wellness club-ul Sweat din Cosmopolis Plaza va fi cel mai mare din reţeaua naţională Sweat şi va include şi prima piscină interioară din cadrul complexului Cosmopolis, de dimensiuni semiolimpice”, anunţă companiile.

Sweat deţine acum 4 centre de tip welness club în Capitală şi plănuieşte extinderea reţelei până la 20 în următorii 2 ani.

Deschiderea oficială a Sweat Cosmopolis este programată în ultima parte a acestui an, odată cu inaugurarea extensiei Cosmopolis Plaza.  

Wellness club-ul va aduce şi facilităţi suplimentare, precum lecţii de înot, recuperare postoperatorie în apă, SPA şi kinetoterapie.

“Cosmopolis are dimensiunile unui oraş şi de aceea ne dorim să oferim clienţilor noştri toate serviciile de calitate de care au nevoie, cât mai aproape de casa lor. Prin extinderea Cosmopolis Plaza la 20.000 de mp GLA, vom realiza cel mai mare retail park din nordul Capitalei”, declară Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.  

Wellness Club Sweat din Cosmopolis Plaza va avea echipamente de ultimă generaţie, un SPA dedicat şi va beneficia de o clinică de recuperare, ce va pune la dispoziţia locuitorilor cartierului şi clienţilor din exterior, terapeuţi foarte bine pregătiţi.  

Sweat Cosmopolis va avea prevăzută şi o zonă dedicată divertismentului, o zonă pentru cumpărături specifice din domeniul sportului şi wellness-ului şi un café-bar.

Peste 14.000 de locuitori au ales ansamblul Cosmopolis în ultimii 15 ani. 5.000 de locuinţe au fost finalizate şi vândute, iar 380 de milioane de euro au fost investiţiile totale.

Complexul are 47 piscine exterioare, 4 parcuri, 2 gradiniţe private, o şcoală primară privată,      teren de tenis, teren de fotbal, plajă privată pe malul lacului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.