Volumul de memorii al prinţului Harry, „Rezervă”, publicat de editura Nemira, s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ajungând nr. 1 în topurile internaţionale şi menţinându-se în atenţia presei. În România, interesul cititorilor a fost atât de mare, încât editura Nemira se află deja la al treilea tiraj, după nici o lună de la lansarea oficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele două săptămâni de la lansare, ediţia în limba engleză a volumului de memorii scris de prinţul Harry s-a vândut în 3.239.000 de exemplare în toate formatele.

În Statele Unite, „Rezervă” s-a vândut în 1.830.000 de exemplare în primele două săptămâni de la lansare: 51% în format fizic, 37% în format audiobook şi 13% în format e-book. Cartea ocupă locul 1 în topurile Amazon, Audible şi BN.com.

În Marea Britanie, „Rezervă” s-a vândut în 934.000 de exemplare în toate formatele, ocupând locul 2 în topul Amazon Books UK.

În Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud şi India, „Rezervă” s-a vândut în 216.000 de exemplare, iar în Canada, s-au vândut 259.000 de exemplare în toate formatele, cartea situându-se pe locul 1 în topul Amazon Books Canada.

Marile publicaţii, precum Time, The New Yorker sau The Atlantic, au scris despre cartea‑eveniment, plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă.

„O carte revelatoare, necruţătoare şi excelent scrisă”, scrie Time

„Un memoir captivant, bestseller internaţional”, potrivit The New Yorker

„O mărturie impresionantă despre viaţa într-o colivie de aur”, conform The Atlantic

„Rezervă” a fost lansată la nivel internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Cititorii pot plasa comenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.