Pompierii din municipiul Arad au intervenit duminică seară, la Spitalul Judeţean, unde într-un salon al Secţiei de hematologie a avut loc o degajare de fum de la un corp de iluminat care s-a supraîncălzit. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din interiorus unitatii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această seară, în jurul orei 18:45, pompierii militari ai Detaşamentului Arad au fost solicitaţi să intervină în cazul producerii unei degajări de fum la nivelul unui salon al secţiei de hematologie din Spitalul Judeţean Arad. Pentru misiune au fost dislocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, încadrate cu 13 subofiţeri”, a transmis ISU Arad. 
 
La sosirea echipajului de intervenţie s-a constatat că degajarea de fum provenea de la un corp de iluminat supraîncălzit din interiorul salonului. 
 
”Pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii şi înlăturarea eventualelor pericole.  Cei patru pacienţi aflaţi în salon s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă, fiind ulterior transferaţi în alt salon. Nu s-a impus evacuarea celorlalte persoane aflate în interiorul spitalul”, a mai precizat ISU Arad. 
 
În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.