Clotilde Armand a anunţat că, anul trecuti, au fost ridicate de pe domeniul public un număr de 2.400 vehicule, iar peste 320 de maşini au fost deja valorificate. Primarul Sectorului 1 a mai spus că cifrele sunt considerabil mai mari faţă de anul 2021, când domeniul public a fost eliberat de 1.850 de vehicule abandonate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În 2022, au fost ridicate de pe domeniul public un număr de 2.400 vehicule, unele de către proprietarii acestora în urma măsurilor de somare a poliţiştilor locali, iar altele direct de către Poliţia Locală Sector 1. Am ridicat rablele ruginite care ocupau inutil trotuarele şi locurile de parcare şi le-am vândut la fier vechi. Am eliberat domeniul public şi am adus şi bani la bugetul Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand, luni pe Facebook.
 
Ea a mai spus că peste 320 de maşini au fost deja valorificate.
 
„Cifrele sunt considerabil mai mari faţă de anul 2021 când am eliberat domeniul public de 1.850 de vehicule abandonate. Poliţia Locală continuă să ia în evidenţă noi maşini abandonate, fac apel la cetăţeni să ne semnaleze la telefonul 021.9540 prezenţa pe domeniul public a acestor vechituri, care îngreunează atât traficul pietonal, cât şi cel rutier. Lucrăm intens la aceste demersuri, de a ridica rablele auto parcate la voia întâmplării în Sectorul 1, ţinta noastră este să avem un oraş curat şi disciplină în trafic”, a completat edilul Sectorului 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.