O fată de 14 ani a murit, vineri, după ce i s-a făcut rău în timpul unui antrenament de volei, la o sală de sport din Piatra Neamţ. Ea a decedat la unitatea medicală unde fusese transportată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a anunţat că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi, vineri, că unei fete de 14 ani din Piatra Neamţ i s-a făcut rău în timp ce participa la un antrenament de volei, la o sală de sport din municipiul Piatra Neamţ. 
 
“Echipajele medicale s-au prezentat la faţa locului, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, în jurul orelor 13:50, am fost informaţi cu privire la faptul că minora a decedat la unitatea medicală unde a fost internată”, a transmis IPJ Neamţ. 
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.