Naţionala Argentinei a plecat de la baza Ezeiza şi şi-a început periplul prin Buenos Aires, pentru a sărbători titlul mondial alături de oamenii care au ieşit foarte devreme în stradă pentru a fi aproape de idolii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora locală 11:45, autocarul descoperit a părăsit incinta federaţiei cu jucătorii relaxaţi, cu trofeul alături, îmbrăcaţi în tricourile cu trei stele şi împărţind un "viajero".

"Viajero" este o băutură, care conţine în general alcool (poate fi lichior cu cola sau vin roşu). care se prepară într-o sticlă de plastic tăiată în jumătate şi cu marginile arse cu o brichetă pentru a înmuia plasticul şi a nu tăia buzele.

În spatele autobuzului se aflau liderii echipei: Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María şi Nicolás Otamendi.

Potrivit Clarin şi Ole, din motive de securitate, autocarul descoperit nu va mai trece pe la Obelisc şi nici la sediul Preşedinţiei Argentinei, Casa Rosada.

Sute de mii de persoane se află pe străzile din Buenos Aires şi îşi salută idolii, care au adus Cupa Mondială în Argentina după 36 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.