Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 Alexandru Dimitriu a anunţat că Executivul a fost obligat, printr-o decizie de marţi a Curţii de Apel Bucureşti, să prezinte instanţei toate demersurile întreprinse pentru organizarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 5, până pe data de 14 februarie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul României este obligat de instanţă să prezinte demersurile pentru organizarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 5. Azi, în procesul prin care solicit instanţei să oblige Guvernul să organizeze alegeri pentru Primăria Sectorului 5 conform legii, proces pornit de mine în luna septembrie, Curtea de Apel Bucureşti a obligat Guvernul ca până pe 14 februarie 2023 să prezinte instanţei toate demersurile pe care le-a făcut pentru a organiza alegeri pentru Primăria Sectorului 5”, a scris Alexandru Dimitriu, marţi pe Facebook.
 
Acesta a adăugat că instanţa vrea să afle în mod explicit de la Guvern care este stadiul organizării alegerilor.
 
„Pe 14 februarie 2023 fie Guvernul se va fi hotărât să respecte legea, fie instanţa va obliga Guvernul PSD PNL să organizeze alegeri”, a completat Dimitriu.
 
Alexandru Dimitriu a apelat la Justiţie pentru ca Guvernul să fie obligat să organizeze alegeri pentru desemnarea unui nou primar în sector.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.