Echipa masculină de handbal Steaua Bucureşti va evolua contra formaţiei ungare FTC, în turul al doilea al European League, conform tragerii la sorţi de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roş-albaştrii vor juca prima manşă, pe teren propriu, în 27 septembrie, returul fiind programat în deplasare, pe 4 octombrie.

Ferencvaros Budapesta a eliminat în primul tur preliminar din EHF EL pe Minaur Baia Mare cu o dublă victorie. A fost 36-27 în tur, la Baia Mare, şi 38-22 la Budapesta.
 
Mate Lekai (34 de ani), fostul centru al celor de la Veszprem, e vedeta echipei din capitala maghiară. FTC Budapesta este antrenată de Istvan Pasztor, fost component al ”naţionalei” Ungariei.
 
În sezonul trecut, FTC Budapesta a terminat pe locul 4 în campionatul Ungariei, după marile puteri Pick Szeged, Telekom Veszprem şi Balatonfuredi.
 
Steaua Bucureşti e singura echipă românească rămasă în competiţia EHF EL, Minaur Baia Mare, Potaissa Turda şi CSM Vonstanţa fiind eliminate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.