O fetiţă în vârstă de doi ani a căzut, luni, de la etajul doi al unui hotel din Eforie Nord, ea fiind stabilă şi conştientă şi dusă la spital pentru investigaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Andreea Iliescu, a declarat că poliţişti din cadrul Poliţiei Eforie au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul al doilea al unei unităţi de cazare din staţiunea Eforie Nord.
"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Este vorba despre o minoră, în vârstă de doi ani. Aceasta a fost transportată la spital, fiind stabilă, conştientă", a declarat Andreea Iliescu.
Ea a menţionat că din primele informaţii anchetatorii au stabilit faptul că într-un moment de neatenţie fata ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, iar aceasta ar fi căzut dintr-o cameră a hotelului respectiv. 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în această cauză şi continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Victima este din Galaţi şi a suferit un traumatism cranian si traumatisme la mâini şi picioare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.