Un şlep acostat pe Braţul Sfântu Gheorghe se afla în pericol de scufundare, întrucât a luat apă, iar pompierii tulceni au intervenit, vineri seară, cu mai multe motopompe. O parte dintre găurile prin care şlepul lua apă au fost astupate, urmând ca sâmbătă să continue intervenţia, cu scafandri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Echipajul de la Detaşamentul de Pompieri Tulcea a încheiat misiunea la şlepul de pe braţul Sfântu Gheorghe şi se retrage la unitate.
 
"Pompierii, împreună cu angajaţii proprietarului, au astupat o parte din găurile de apă urmând ca de mâine dimineaţă să se intervină cu o echipă de scafandri chemată de proprietar. În această noapte vor funcţiona patru pompe electrice private pentru a menţine nivelul apei din interior scăzut", a precizat ISU Tulcea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, prin apel la 112, pe Braţul Sfântu Gheorghe, în apropierea localităţii Murighiol, la un şlep care ia apă şi există pericolul de a se scufunda. 
 
Către locul indicat a fost trimis un echipaj format din patru subofiţeri cu o autospecială şi două motopompe. 
 
"În acest moment se intervine pentru scoaterea apei din şlep cu 7 motopompe, două ale ISU Delta Tulcea şi cinci ale persoanelor civile din zonă. Nu există pericolul de a bloca canalul navigabil, şlepul este acostat”, a transmis ISU Tulcea. 
 
Sursa citată a menţionat că şlepul fusese transformat în ponton-dormitor şi nu are oameni la bord.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.