Consilierul locale USR Cluj-Napoca Adriana Cristian anunţă că un tobogan gonflabil de la un mall s-a răsturnat, iar mai mulţi copii au căzut de la înălţime, fără a fi răniţi. Ea cere verificarea tuturor acestor instalaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri s-a răsturnat toboganul gonflabil de la Iulius cu copii cu tot în el. Copiii au căzut unii peste alţii de la înălţime mare şi doar norocul a făcut să nu fie o tragedie”, a scris, duminică, pe Facebook, consilierul locale USR Cluj-Napoca Adriana Cristian.  

Aceasta afirmă că nu este un caz izolat.  

”Nu e un caz izolat, anii trecuţi am citit prin presă tot felul de tragedii ce s-au datorat neancorării corespunzătoare a acestora. Tocmai din cauza asta consider că trebuie verificate temeinic toate aceste instalaţii gonflabile dacă li se permite instalarea. Nu e un efort mare ... vorbim de 2,3 la nivelul oraşului”, a mai scris consilierul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.