O serie de zece webinarii gratuite derulate sub titulatura "Think, talk and act like an investor" şi avându-l ca gazdă pe Iancu Guda începe miercuri, de la ora 17:00, primul având ca temă "Planificarea financiară - precondiţie pentru investiţii inteligente".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înregistrările pentru primul webinar pot fi făcute AICI, iar sesiunile sunt live, gratuite şi interactive.

"Pornim seria webinariilor gratuite Think, talk and act like an investor, o iniţiativă derulată în parteneriat cu Iancu Guda, unul dintre cei mai loiali prieteni ai educaţiei financiare. Vei lua parte la 10 întâlniri interactive unde vei afla cum să îţi cultivi mindset-ul investitorului ce pune banii la treabă, cu promisiunea că nu te plictisim cu 10 paşi simpli care te fac bogat peste noapte. Dacă şi tu te intrebi cum să iei decizii financiare informate şi eficiente, te invităm să iei din interacţiunile cu noi informaţii utile pe care să le aplici în călătoria ta spre libertatea financiară, idei validate de oameni cu experienţă şi expertiză în sfera investiţională", anunţă organizatorii, platforma de crowdfunding Ronin.

Gazda acestei serii de webinarii va fi Iancu Guda, producătorul emisiunii Banii în Mişcare, autorul cărţii cu acelaşi nume, lector în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi CEO COFACE Services, având o experienţă de peste 15 ani în sfera financiară, economică şi de business.

Prima temă care va fi abordată este Planificarea financiară – precondiţie pentru investiţii inteligente, programată miercuri, de la ora 17:00, pe Zoom.

Cea de a doua sesiune a webinariilor va avea ca temă Principiile pentru independenţa financiară, fiind urmată de cea referitoare la Tipuri de investiţii financiare. Diversificarea portofoliului.  

Temele următoarelor sesiuni vor fi: "Riscuri şi factori de impact în investiţii. Gestionarea creditelor". "Psihologia investitorului şi procesul decizional", "Fundamentele investiţiilor în companii la început de drum", "Screeningul şi evaluarea oportunităţilor de investiţie?", "Cum monitorizăm progresul investiţiilor", "Procesul de lichidizare" şi "Cum ne dezvoltăm portofoliul de investiţii".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.