Un autoturism înmatriculat în Ucraina a luat foc în mers, sâmbătă, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, cele patru persoane aflate în maşină, între care şi un bebeluş, reuşind să iasă fără a fi rănite. Un bărbat din altă maşină, care a încercat să ajute, a suferit arsuri la palme şi antebraţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 13.50, pentru stingerea unui autoturism înmatriculat în Ucraina, al cărui habitaclu a fost cuprins de flăcări", a transmis ISU Vâlcea.

La acel moment, autoturismul se afla în trafic, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti.

FOTO: ISU Vâlcea
FOTO: ISU Vâlcea

În autoturism se aflau patru persoane - trei adulţi şi un copil de o lună. O alta persoană, aflată în alt autoturism, care circula împreună cu cel care a luat foc, a suferit arsuri de gradele I şi II la palme şi antebraţe, în încercarea de a ajuta. El a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat de către SVSU Călimăneşti, iar din primele cercetări s-a stabilit că focul a pornit în urma unui scurt-circuit la instalaţia electrică a maşinii.

Pe toata durata intervenţiei traficul a fost blocat pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.