Primarul Sectorului 2 anunţă, într-o postare pe Facebook, că îÎn luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliţiei Locale Sector 2 - 1.145.350 lei. Anul acesta, cele mai multe amenzi s-au dat pentru nerespectarea normelor de curăţenie şi depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puţin respectată. Ceea ce e inacceptabil. În luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliţiei Locale Sector 2 - 1.145.350 lei. De altfel, se poate observa o evoluţie a sancţiunilor de la o lună la alta şi comparând cu anii anteriori valoarea totală s-a triplat”, anunţă primarul Sectorului 2 într-o postare pe Facebook.
Conform graficului prezentat de Radu Mihaiu, anul acesta, cele mai multe amenzi, peste 8.000, în valoare totală de peste 5 milioane de lei au fost date pentru neresepctarea prevederilor referitoare la curăţenia spaţiului public şi la depozitarea deşeurilor.
 
 
El remarcă şi faptul că în ultimele 3 luni agenţii au început să dea mai puţine amenzi la valoare minimă şi mai mult spre maxim.
”De altfel, e din ce în ce mai evident că pentru anumite fapte valoare sancţiunii este prea mică şi nu descurajează suficient. De aceea avem acum în lucru modificarea HCL 301 pentru a mări acele amenzi stabilite de Consiliul Local, modificare de care se ocupă colega mea Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2 - în caz că aveţi anumite propuneri”, afirmă edilul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.