Prim-vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a preluat, luni, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PNL Argeş, rămasă liberă după demisia deputatului Adrian Miuţescu, un apropiat al fostului preşedinte liberal Ludovic Orban. Gorghiu anunţă ”un amplu proces de evaluare şi reorganizare a filialei PNL Argeş”, considerând că această organizaţie judeţeană este ”exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizaţia se cred mai presus de tot şi toate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În PNL, trebuie să recunoaştem, nu a fost totul ca la carte în ultimele luni. Campania internă a devoalat această realitate. PNL Argeş este exemplul elocvent pentru cât de toxică este falia pentru întreg partidul atunci când cei care conduc organizaţia se cred mai presus de tot şi toate. Sunt argeşeancă, sunt un om al dialogului şi, din comunicarea permanentă cu liberalii autentici de acolo, am aflat exact problemele din filială şi cine le-a generat. Oamenii vor liberalism autentic şi vă asigur ca la Argeş aşa va fi de aici înainte. Voi strânge la aceeaşi masă oameni valoroşi, oameni deschişi la dezbateri cu toate cărţile pe masă şi care ştiu ce trebuie făcut pentru a crea plus valoare în buzunarele tuturor argeşenilor, indiferent de simpatiile politice”, declară Alina Gorghiu, citată într-un comunicat dat publicităţii luni după amiază de PNL Argeş.
 
Conform aceleiaşi surse, Gorghiu consideră că PNL are nevoie de unitate şi organizaţii performante, acesta fiind obiectivul pe termen scurt pe care partidul trebuie să îl atingă. 
 
”Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale. Asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic şi loial între baza partidului şi structurile de la centru. Doar aşa, problemele la nivel local şi în beneficiul tuturor românilor îşi vor găsi rezolvare. Urmează un amplu proces de evaluare şi reorganizare a filialei PNL Argeş”, precizează Alina Gorghiu.
 
Funcţia de preşedinte al PNL Argeş a rămas liberă după demisia deputatului Adrian Miuţescu, unul dintre parlamentarii care au demisionat din PNL odată ci fostul preşedinte al partidului Ludovic Orban. 
 
Biroul Executiv al PNL a decis, luni, şi ca preşedintele partidului, Florin Cîţu, să preia interimar conducerea filialei PNL Sector 3, al cărei preşedinte a fost Antonel Tănase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.