Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie este oferit de o companie din Germania care dezvoltă sisteme moderne de supraveghere a spaţiului aerian, potrivit datelor oferite de platforma de recrutare bestjobs pentru emisiunea ”Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Respectiva companie recrutează un ”senior software developer & architect for real-time AI image processing systems”, oferind un salariu lunar de 5.000 de euro. Postul presupune relocare în Germania.

La capitolul job-uri interesante, bestjobs a anunţat săptămâna aceasta o serie oportunităţi pentru vorbitorii de limbă germană. Astfel, o companie din Bucureşti recrutează un specialist costuri (salariu: 1.200 euro / lună), o companie din Sibiu caută un social media specialist (1.200 euro / lună), iar alte două job-uri sunt remote: specialist suport tehnic (1.500 euro / lună) şi un HR generalist (1.100 euro / lună).

Topul salariilor este deschis de un job de manager de produs pentru o agenţie de marketing digital, salariul fiind de 3.500 de euro pe lună. Pe locul doi: o companie cu sediul în Voluntari (Ilfov) caută un responsabil de procesul de reproducere la floarea soarelui pentru un producător de seminţe la nivel mondial, salariul fiind de 3.000 de euro pe lună. Clasamentul este completat de un post de recepţioner la un hotel de lux din Atena cu un salariu de 2.000 de euro pe lună.

Bestjobs subliniază că a fost o săptămână bună pentru cei care au fost interesaţi de job-uri în domeniul ingineriei, unde au fost cele mai multe angajări, înregistrându-se o creştere de 5% a ofertelor faţă de săptămâna precedentă.

Oraşul cel mai bun pentru cei care au căutat un job a fost, potrivit bestjobs, Timişoara, iar angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie care oferă servicii de call-center.

Cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost săptămâna aceasta vânzările, financiarul, IT-ul, ingineria şi managementul, iar jobul cu cele mai multe aplicări a fost unul de manager de operaţiuni pentru o companie de studii B2B în domeniul imobiliarelor şi pieţelor de energie. Peste 300 de doritori şi-au depus CV-urile pentru acest job care este remote, având o ofertă salarială de 1.100 de euro pe lună.

Cele mai mari oferte şi cele mai mari cereri de job-uri au fost tot în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Sibiu, în domenii ca vânzări, financiar şi management, în vreme ce la polul opus s-au situat oraşe ca Alba Iulia, Baia Mare, Galaţi, Piteşti sau Suceava şi domenii precum educaţie, agricultură şi turism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.