Vergil Chiţac a afirmat, la un an de preluarea mandatului de primar al municipiului Constanţa, că oraşul se îndreaptă în direcţia potrivită. El a admis că primul an de mandat a fost unul greu. "Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar, după cum veţi observa, se mişcă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii", a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Chiţac a declarat, luni, că în primul an s-a concentrat pe marile proiecte de care Constanţa are nevoie. 
 
"Dragi constănţeni, a trecut un an de când suntem împreună. A fost un an dens şi aprig din multe puncte de vedere, în care ne-am concentrat activitatea în două direcţii principale: muncă de organizare la interior şi muncă de concepţie şi maturizare a marilor proiecte de care municipiul are urgentă nevoie. Am făcut paşi concreţi în toate domeniile de activitate şi am pregătit terenul pentru marile proiecte de infrastructură pe care Constanţa le va implementa începând cu anul 2022. Nu am lăsat nimic la voia întâmplării şi am curăţat modul în care se face treabă în Primărie. În acest fel, am scăpat de practicile păguboase din trecut”, a arătat Vergil Chiţac.
 
El a menţionat că oraşul se îndreaptă în direcţia potrivită. 
 
"În acest moment, vă asigur că oraşul nostru se îndreaptă în direcţia potrivită. Spun acest lucru cu toată responsabilitatea. Am identificat corect problemele cu care ne confruntăm şi (...) am acţionat în consecinţă. Iar prin publicarea acestui raport de activitate anual, obicei pe care cei dinaintea mea nu l-au avut, trag speranţa că veţi observa o schimbare în bine a modului în care administraţia publică din Constanţa înţelege să îi respecte pe cetăţeni”, a mai transmis primarul Chiţac.
 
Primarul a afirmat că primul an de mandat a fost unul greu şi că lucrurile nu se pot schimba peste noapte. 
 
"Dragi prieteni, primul an de mandat a fost unul greu, nu ascund acest lucru. În acelaşi timp însă, mi-a oferit garanţia că dacă rămânem uniţi şi facem lucrurile aşa cum am promis şi aşa cum trebuie, Constanţa va redeveni un oraş cu adevărat puternic, din toate punctele de vedere. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, dar, după cum veţi observa, se mişcă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi fost alături şi vă rog să aveţi încredere şi răbdare şi de acum înainte”, a adăugat Chiţac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.