Premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat, duminică, discuţiile privind Programul de guvernare, cu echipe ale PNL şi UDMR, în prezenţa lui Florin Cîţu şi Kelemen Hunor. Luni, el va discuta pe această temă cu reprezentanţi ai conducerii USR. Reprezentanţii USR au anunţat că liderul formaţiunii, Dacian Cioloş, va avea o întâlnire cu Nicolae Ciucă la ora 12.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Dacian Cioloş, preşedintele USR, se va întâlni luni, la ora 12.00, la grupul parlamentar USR, cu prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă. Întrevederea a fost cerută vineri de premierul desemnat şi a fost reconfirmată in această după-amiază", au transmis reprezentanţii USR.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuţiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de experţi ale Partidului Naţional Liberal şi ale Uniunii Democrate Maghiară din România, în prezenţa preşedinţilor Florin Cîţu şi Hunor Kelemen", au anunţat reprezentanţii PNL.
 
Conform surselor citate, luni, el va discuta cu reprezentanţii conducerii USR pe marginea Programului de Guvernare.
 
PNL şi UDMR au lucrat, sâmbătă, la Programul de Guvernare, întâlnirea având loc la Palatul Victoria. De asemenea, au avut loc discuţii cu reprezentanţii minorităţilor, altele decât cea maghiară, pentru a discuta despre susţinerea parlamentară. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis că formaţiunea susţine creşterea natalităţii şi a detaliat măsurile pe care UDMR le propune în acest sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.