Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, anunţă, duminică dimineaţă, că s-au înregistrat 420 de apeluri în 24 de ore, dublu faţă de acum o săptămână, iar 70% dintre cazuri sunt pacienţi COVID. ”Protejaţi-vă cât de mult puteţi”, transmite medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dispecerat Ambulanţa Argeş- 420 de apeluri în 24 de ore. 70% pentru cazuri de COVID-19. Numărul solicitărilor s-a dublat în ultima săptămână”, a scris, duminică, pe Facebook, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul.  

Medicul cere tuturor să se protejeze cât de mult pot şi să se vaccineze.  

”Fiţi responsabili ! Protejaţi-vă cât de mult puteţi ! VACCINAŢI-VĂ pentru a nu ajunge la spital şi pentru a stopa pandemia”, a mai transmis medicul.  

Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate zilnic a crescut de la 2.520 în 10 septembrie la 12.590, în 2 octombrie, arată o analiză a autorităţilor. Faţă de aceeaşi dată, numărul pacienţilor aflaţi la ATI aproape s-a triplat, de la 543 la 1.412.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.