Presa italiană scrie că fundaşul Radu Drăguşin ar putea fi cedat de Juventus la Everton, într-un schimb pentru atacantul Moise Kean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că valoarea lor de piaţă este diferită, Drăguşin fiind evaluat la 15 milioane de euro, iar Kean, la 20, Bătrâna Domană ar urma să achite "cash" diferenţa.

Atacantul italian de origine ivoriană, în vârstă de 21 de ani, şi-a efectuat o parte a junioratului la Juventus, club la care a debutat în Serie A, la 16 ani şi apropape nouă luni. După un împrumut la Verona, el a fost transferat la Everton, în august 2019, pentru aproape 30 de milioane de euro. De la Everton, Kean a fost împrumutat la PSG, sezonul trecut, unde a lăsat o foarte bună impresie.

Acum, Juventus este în căutarea unui atacant şi îl vrea pe Kean înapoi. De serviciile jucătorului este interesată şi campioana Italiei, Inter Milano.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul român, Juve nu vrea să se despartă definitiv de el şi intenţionează să-şi treacă în contract o clauză de răscumpărare.

Pe de altă parte, calciomercato.com a scris, luni, că Drăguşin, 19 ani, este mai aproape de Cagliari, care îl doreşte foarte mult. Gruparea sardă vrea să încheie "afacerea" cât mai repede, deoarece Sassuolo şi Genoa îl au şi ele în vedere pe român.

Şi în cazul acestor tratative, Juventus a făcut cunoscut faptul că este de acord numai cu o despărţire temporară de Drăguşin, cu scopul ca el să joace mai mult, dar să revină ulterior la Torino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.