Clotilde Armand a anunţat că a convocat întrunirea Consiliului Local Sector 1 joi, de la ora 14.00, iar la şedinţă au fost invitaţi primarul general al Bucureştiului Nicuşor Dan, ministrul Mediului Tanczos Barna, prefectul Capitalei Alin Stoica, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Mediu, preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice şi comisarului general al Gărzii de Mediu. Printre subiectele de discuţii se află problema deşeurilor şi criza provocată de operatorul de salubritate, Romprest, a mai precizat edilul Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, de la ora 14.00, am convocat Consiliul Local al Sectorului 1. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte importante pentru comunitate. Printre aceste subiecte se află şi problema deşeurilor şi criza provocată de operatorul de salubritate. Astfel, am lansat o invitaţie de participare la această şedinţă primarului general al Municipiului Bucureşti, ministrului Mediului, prefectului Municipiului Bucureşti, preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Mediu, preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice – A.N.R.S.C şi comisarului general al Gărzii de Mediu. Toate părţile implicate trebuie să fie prezente pentru a decide şi a găsi soluţia cea bună pentru locuitorii Bucureştiului”, a scris Clotilde Armand, joi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.