Tehnicianul Sam Allardyce va părăsi echipa West Bromwich Albion la finalul acestui sezon, în care formaţia a retrogradat din Premier League, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Allardyce a suferit prima lui retrogradare după înfrângerea de la Londra, suferită, la 9 mai, în faţa formaţiei Arsenal. Fostul antrenor al echipelor Bolton, Newcastle, West Ham, Sunderland, Everton, printre altele, şi fostul selecţioner al naţionalei Angliei i-a succedat lui Slaven Bilic, demis în decembrie.

Antrenorul de 66 de ani avea contract până în vara anului viitor.

"West Bromwich Albion mi-a făcut o ofertă generoasă de a rămâne, care arată angajamentul unui club ambiţios. După o analiză serioasă, am decis să nu accept acea ofertă. Dacă aş rămâne şi voi obţine promovarea în sezonul viitor, aşteptările ar fi ca eu să continui cel puţin încă un sezon şi, din păcate, acesta nu este un angajament pe care mă simt capabil să-l iau în această etapă a carierei mele", a declarat el.

West Brom, care a promovat de pe locul 2 al Championship, sezonul trecut, a suferit, miercuri, înfrângerea cu numărul 21 în acest campionat, scor 1-3, cu West Ham United, şi ocupă locul 19 în clasament, cu 26 de puncte în 37 de jocuri.

Ultimul meci al lui Allardyce la conducerea West Bromwich Albion va fi, duminică, în deplasare, cu Leeds United.

Allardyce a fost demis ultima dată de Everton, în mai 2018, după şase luni la conducerea echipei şi după ce a dus clubul de pe locul 13 până pe locul opt în Premier League, dar a fost criticat pentru stilul de joc al formaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.