Prefectul de Buzău, Silviu Iordache, este voluntar sâmbătă în centrul de vaccinare deschis în centrul Buzăului, lucrând ca registrator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă am inaugurat centrul de vaccinare de lângă McDonalds în care voi fi azi registrator voluntar. În primele 30 de minute s-au vaccinat deja 25 de persoane iar la coadă sunt încă 20 de oameni", a anunţat prefectul.

De la începutul campaniei de vaccinare, la Buzău s-au imunizat anti Covid 111.254 de persoane. Peste 98 000 de buzoieni au primit serul de la Pfizer, circa 6700 de la Moderna, peste 13.6000 cu AstraZeneca  iar 1580 au făcut vaccinul de la Johnson&Johnson.

Judeţul Buzău are o rată de infectare de 0.48 cazuri la mia de locuitori. Pentru că şi în municipiul reşedinţă de judeţ incidenţa a scăzut sub 1 la mia de locuitori,  fiind de 0.65, luni, toţi copiii vor reveni la şcoală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.