Un pensionar din Bucureşti, Teodor Ciopală, a obţinut marele premiu „Câştigă România”, la numai două săptămâni de la debutul celui de-al optulea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2 şi găzduit de Virgil Ianţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurentul, intrat în competiţie la finalul sezonului precedent, a răspuns corect în zece ediţii consecutive şi a devenit învingătorul celui de-al optulea sezon.

El a primit marele premiu, un autoturism, şi a adunat cea mai mare sumă câştigată vreodată în concursul de cultură generală „Câştigă România!”, 25.700 de lei. Ciopală a mai fost concurent în prima ediţie din primul sezon, în 2017.

El este al cincilea concurent care ajunge să câştige zece ediţii consecutive şi al patrulea care primeşte o maşină marcă românească.. „Mi se pare extrem de dificil să câştigi o ediţie în acest concurs, iar 10 ediţii e aproape imposibil. Şi, totuşi, el a reuşit şi va primi marele premiu. Le transmitem celor de acasă că îi aşteptăm să vină la «Câştigă România»”, a transmis Virgil Ianţu.

Teodor Ciopală este din Bucureşti, a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice şi a profesat ca economist. Printre pasiunile sale se numără muzica şi cititul şi a mărturisit că îl enervează explozia de neologisme fără rost care sufocă limba română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.