„Dosar România” revine cu un nou sezon de premiere, de duminică, ora 18.00, la TVR 1. Primul episod, „Între punct şi de la capăt”, aduce poveşti care inspiră despre capacitatea de adaptare la o realitate complet neaşteptată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Subiectele abordate de producătorul Răzvan Butaru şi echipa „Dosar România” dezvăluie viaţa, problemele şi bucuriile celor de lângă noi, iar investigaţiile lor scot la lumină afaceri ilegale acolo unde nimeni nu bănuieşte că ar putea să se întâmple. 

Telespectatorii vor descoperi situaţii-limită, probleme ale oamenilor care încearcă să supravieţuiască după ce afacerile lor au fost distruse de blocajul generalizat din cauza pandemiei covid, dar vom afla şi istoria celui mai mare combinat siderurgic, de la Hunedoara, pus la pământ de tot felul de interese. Vor urma reportaje în vârf de munte, cu familii izolate care îşi cresc cu greu copiii, dar şi o investigaţie despre poluarea de lângă Târgu-Jiu. Apoi, în apropiere, la Petroşani vor fi surprinse afaceri ilegale, pe milioane de euro, la teatru, şi vor fi ascultate relatările dramatice ale unor foşti pacienţi covid.

Criza din ultimul an a afectat viaţa fiecărui individ. A pus la mare încercare sistemul sanitar, dar şi economia - atât comerţul, cât şi consumul. Primul episod al noului sezon, intitulat „Între punct şi de la capăt”, relatează situaţii particulare ce reflectă această realitate. 

Restaurantele şi agenţiile de turism, dar şi mici producători, freelanceri, producători agricoli, oameni care şi-au creat un venit lucrând în diverse domenii de nişă au intrat sub limita supravieţuirii şi au închis afacerea - de tot sau până la vremuri mai bune. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.