Proiectul de reorganizare a Poliţiei Locale Sector 1 a fost aprobat, joi, de Consiliul Local, cu 18 voturi "pentru". "Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii", a afirmat primarul Clotilde Armand.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în şedinţa de joi, proiectul pentru reorganizarea Poliţiei Locale şi pentru eficientizarea activităţii acestei instituţii, cu 18 voturi "pentru", 6 abţineri şi 2 voturi "împotrivă".

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, prin acest proiect sunt reduse substanţial funcţiile de conducere din cadrul Poliţiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuţii, sunt comasate activităţile similare şi optimizate activităţile structurilor de ordine publică şi de inspecţie.

"Reorganizarea Poliţiei Locale era o problemă de siguranţă naţională în condiţiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de poliţist făcuseră pact cu Mafia şi aveau o agendă personală, diferită de cea a cetăţeanului. Doresc să le mulţumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetăţeni şi nu împotriva lor. Grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.