Formaţia rock americană Green Day revine pe scenă, sâmbătă, după ce în 2020 nu a mai continuat turneul de promovare al albumului "Father of All Motherfuckers" din cauza pandemiei, şi va cânta la NFL Honors la Straz Center din Tampa, în Florida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest eveniment anul recompensează cei mai buni jucători NFL ai sezonului, înaintea finalei Super Bowl. 

Aşa cum relatează The Rolling Stone, va fi prima dată când interpreţii piesei "American Idiot" vor concerta după un an. 

Muzicienii şi-au lansat noul album "Father of All Motherfuckers" în februarie 2020 şi ar fi urmat un turneu pe stadioane cu formaţiile Weezer şi Fall Out Boy vara trecută, "Hella Mega Tour". Acesta a fost amânat şi nu se ştie când va fi reluat. 

The Weeknd, cap de afiş în pauza meciului

Mai multe evenimente muzicale sunt prevăzute odată cu finala Super Bowl, evenimentul sportiv cel mai urmărit în Statele Unite, care va avea loc la Raymond James Stadium din Tampa.

Duminică, cu câteva ore înainte de începerea meciului de fotbal american, Miley Cyrus va cânta în emisiunea Super Bowl LV Pregame Show. Prestaţia ei va fi difuzată pe postul CBS şi pe reţeaua socială TikTok.

Poeta Amanda Gorman, care a participat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, va citi unul dintre poemele sale care omagiază trei persoane care au dovedit solidaritate în timpul pandemiei de coronavirus. 

Înainte de începerea meciului, artiştii Jazmine Sullivan şi Eric Church vor interpreta împreună imnul american, aşa cum anunţă CBS. 

Cântăreaţa H.E.R. va cânta în cadrul festivităţilor dinaintea meciului  "America the Beautiful". Tradiţionalul concert din pauza meciului, asigurat în fiecare an de cele mai mari staruri pop americane, va fi susţinut de The Weeknd.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.