Un număr de 95 de teste pentru coronavirus au ieşit pozitive printre angajaţii fermelor Smithfield din judeţul Timiş. În total, au fost recoltate peste 800 de probe, după ce mai mulţi angajaţi, cetăţeni vietnamezi, au fost depistaţi pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La fermele Smithfield din judeţul Timiş, au fost recoltate peste 800 de probe pentru teste COVID-19 la angajaţi, iar până sâmbătă 95 dintre acestea au ieşit pozitiv. Autorităţile continuă să testeze angajaţii firmei.
 
În urmă cu câteva zile, mai mulţi vietnamezi care lucrează la fermele Smithfield au fost confirmaţi cu coronavirus, cu toţii fiind asimptomatici. Aceştia au fost luaţi în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică şi au fost izolaţi. Imediat a început o anchetă epidemiologică şi testările în rândul tuturor angajaţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.