Noul antrenor al echipei Reading Mark Bowen este încrezător în potenţialul de golgheter al atacantului George Puşcaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un golgheter şi a marcat din nou pentru ţara lui împotriva Insulelor Feroe, aşa că asta îi va face bine. Ca echipă şi ca grup, trebuie să încercăm să-i oferim orice ocazie de a scoate ce este mai bun din el şi să creăm mai multe şanse pentru el dacă putem. El ajunge în poziţia potrivită şi ştiu că este un clişeu vechi, dar dacă ajungi în acele poziţii şi ai acele şanse, atunci golurile vor începe să vină de la el. Odată ce începe să marcheze, nu există niciun motiv pentru care să nu fie un om de 15-20 de reuşite pe sezon", a declarat tehnicianul, potrivit bracknellnews.co.uk.

Mark Bowen, 55 de ani, l-a înlocuit acum două zile pe Jose Gomez. Fără să aibă o experienţă prea mare de antrenor, fostul internaţional galez a coborât din birouri pe teren, el fiind din martie directorul sportiv al clubului Reading. El a lucrat alături de Mark Hughes la mai multe cluburi, cum ar fi Manchester City, Stoke, QPR ş Fulham.

După etape 11 etape trecute din Championship, Reading ocupă locul 22, antepenultimul, retrogradabil, cu doar două victorii şi două rezultate de egalitate. Puşcaş, zece jocuri, a marcat doar două goluri în liga a doua engleză, în primul meci jucat ca titular, la 18 august. Înainte, el a mai marcat un gol, în Cupa Ligii. 

Puşcaş a ratat, marţi, un penalti, în meciul România - Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.