Un muncitor care lucra pe un stâlp la Timişoara s-a electrocutat şi a rămas agăţat la înălţime, inconştient. Un coleg a încercat să-l ajute, dar s-a electrocutat la rândul său şi a căzut de la înălţime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi muncitori lucrau cu nişte cabluri, pe un stâlp, la înălţime, când unul dintre bărbaţi a fost curentat. Şi-a pierdut cunoştinţa şi a rămas prins în hamul de protecţie.

Colegul său a încercat să îl ajute, însă când s-a apropiat şi l-a atins, a fost şi el electrocutat şi a căzut de la înălţime.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Echipaje ale ambulanţei şi pompierii au intervenit rapid la locul accidentului.

Pompierii au reuşit să îl dea jos pe bărbat, acesta se află în stop cardio-respirator, iar medicii au trecut la efectuarea de manevre de resuscitare.

Cel de-al doilea muncitor rănit a fost transportat de urgenţă la spital.

Autorităţile au demarat o anchetă, fiind vorba despre un accident de muncă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.