Grupul k-pop BTS îşi va lansa, pe 25 iunie, propriul joc pentru dispozitive mobile, bazat pe o poveste, cu elemente interactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„BTS World” va avea la bază începutul carierei celor şapte membri ai celebrului grup sud-coreean, scrie rollingstone.com.

Utilizatorii vor avea rolul managerului BTS, care face eforturi ca trupa să ajungă cunoscută internaţional la nivelul la care este astăzi.

„Jucătorii vor avea diferite misiuni în cadrul cărora vor primi anumite carduri de membru BTS şi vor putea progresa în joc. Colectarea şi upgradarea acestor carduri  vor deschide mai multe poveşti, iar jucătorii vor putea interacţiona virtual cu BTS printr-un sistem interactiv”, se arată într-un comunicat.

Momentan, este disponibilă o variantă „mini game” a jocului. „BTS World”va include şi o coloană sonoră cu piese noi ale trupei.

Bangtan Sonyeondan (BTS) a fost fondată în Seul, în 2013, şi a lansat până în prezent şase albume de studio. În luna aprilie, BTS a egalat performanţa The Beatles, cu trei discuri pe primul loc în Billboard 200 în mai puţin de un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.