Un tânăr de 25 de ani din Iaşi a fost prins de poliţiştii de la Serviciul Rutier al Poliţiei Buzău conducând cu 212 kilometri la oră, pe DN 2 (E 85), pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul de 25 de ani conducea un autoturism Porche din direcţia Buzău către Bucureşti, când, în afara localităţii buzoiene Mihăileşti, pe DN 2 (E 85), a fost filmat de radar cu 212 kilometri la oră pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri la oră.

Pentru viteza extremă cu care a fost surprins circulând pe şosea, şoferul teribilist a fost amendat cu 1.305 lei, la care s-a adăugat o altă amendă de 870 de lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Pe 1 aprilie, poliţiştii buzoieni au oprit pe aceeaşi şosea europeană, dar în afara localităţii Racoviţeni, un şofer care rula cu 217 kilometri la oră. La volan, se afla un râmnicean de 29 de ani, căruia i-a fost reţinut permisul pentru următoarele 3 luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.