Paris Saint-Germain a părăsit Cupa Ligii Franţei în sferturi, după ce a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de ultima clasată din Ligue 1, Guingamp. Oaspeţii au primit trei lovituri de la 11 metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neymar a deschis scorul, în minutul 62, dar oaspeţii au marcat apoi de două ori, din penalti, prin Yeni N'Gbakoto '81 şi Marcus Thuram '90+3, şi s-au calificat în semifinalele competiţiei. Fiul lui Lilian Thuram a mai ratat un penalti, în minutul 61.

Alături de Neymar, la PSG au jucat şi Mbappe, tot meciul, şi Cavani, de la pauză, dar şi alte vedete.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Ultima dată când PSG a pierdut un meci de cupă a fost în 22 ianuarie 2014, scor 1-2, cu Montpellier, în 16-imile de finală ale Cupei Franţei. De atunci echipa pariziană a strâns 44 de victorii în cupe (25 în Cupa Franţei şi 19 în Cupa Ligii). PSG este neînvinsă în campionat, competiţie în care a acumulat în acest sezon 15 victorii şi două rezultate de egalitate.

Într-un alt meci din Cupa Ligii, Monaco s-a impus la penaltiuri, acasă, în faţa formaţiei Rennes (1-1 după 120 de minute), iar Bordeaux a câştigat, pe teren propriu, cu 1-0, meciul cu Le Havre. Marţi, Strasbourg a trecut de Olympique Lyon, în deplasare, cu 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.