Poliţia Rutieră Prahova a sancţionat cu avertisment Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Consiliul Judeţean (CJ) Prahova, după ce în cursul zilei de miercuri, în doar câteva ore, peste 20 de accidente au avut loc pe drumurile din acest judeţ, toate produse din cauza poleiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Marian Popescu, Consiliul Judeţean Prahova a primit două sancţiuni sub formă de avertisment după ce pe Drumul judeţean 100B, în localitatea Bărăitaru, şi pe drumul judeţean 100E, în localitatea Scorţeni, au avut loc două accidente rutiere din cauza poleiului. Astfel, la Bărăitaru două persoane au fost rănite, una dintre acestea grav, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent în condiţiile în care au derapat pe drumul acoperit cu polei şi pe DJ 100E un autobuz în care nu se aflau călători a intrat în coliziune cu un autoturism, un bărbat şi copiii acestuia, în vârstă de 6, respectiv 11 ani, fiind răniţi şi transportaţi la spital.

CNAIR a primit de asemenea o sancţiune sub forma unui avertisment în ruma unui accident rutier produs pe DN 1B în localitatea Mizil, unde o cisternă a derapat.

Drumurile din Prahova au fost acoperite de polei, în cursul zilei de miercuri, după ce în acest judeţ s-a produs fenomenul de "ploaie îngheţată". Autorităţile din judeţ au anunţat că drumarii au intervenit pe drumuri, însă în perioada în care a plouat şi temperaturile au fost foarte scăzute s-au produs peste 20 de accidente rutiere, unele dintre acestea soldate doar cu pagube materiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.