One-man show-ul „Springsteen on Broadway” va fi program special al Netflix din 15 decembrie, ultima seară în care muzicianul american va prezenta spectacolul la teatrul Great White Way.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ted Sarandos, COO al Netflix, a transmis într-un comunicat: „Suntem încântaţi să îl aducem pe Bruce Springsteen - un maestru povestitor - la Netflix în acest one-man show istoric. Această experienţă deschizătoare de drumuri sfidează graniţele teatrului, concertelor şi filmului şi va oferi publicului nostru o privire profundă asupra unuia dintre simbolurile culturale ale timpurilor noastre”.

Spectacolul „Springsteen on Broadway” a avut premiera în octombrie 2017. Reprezentaţiile de până acum au fost ţinute cu casa închisă, iar seria a fost extinsă de trei ori. În total, vor fi 236 de reprezentaţii ale show-ului de două ore în care Springsteen cântă la chitară acustică şi pian. 

„Scopul acestui film este de a aduce publicului spectacolul intact şi complet”, a spus managerul lui Springsteen, Jon Landau, citat de Variety. 

Netflix va lansa programul la nivel global.

Bruce Springteen este scenarist, regizor şi producător al spectacolului în care apare şi soţia lui, cântăreaţa Patti Scialfa. În luna iunie, muzicianul a fost recompensat cu un premiu Tony special pentru acest spectacol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.