Valea Oltului este impracticabilă, marţi, între kilometrrii 191 şi 198, în judeţul Vâlcea, unde apele scurse de pe versanţi au acoperit carosabilul. Circulaţia autovehiculelor a fost deviată, iar pompieiri militari intervin pentru evacuarea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor din Vâlcea, DN 7 a fost acoperit de viiturile scurse de pe versanţi, astfel încât la kilometrul 194+500, în zona localităţii Călimăneşti Valea Oltului a fost blocată. 

Poliţia Vâlcea anunţă devierea circulaţiei rutiere pe DN 7, între kilometrii 191 şi 198.

Pompierii militari din Vâlcea intervin pentru degajarea apei de pe carosabil.

Echipajele de intervenţie sunt, de asemenea, pregătite să intervină şi în alte zone ale judeţului Vâlcea, aflat marţi până la ora 20:00 sub cod roşu de inundaţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, pompierii militari au intervenit pentru evacuarea apei din gospodării în Prundeni, Drăgăşani, Valea Mare, Râmnicu Vâlcea,  Căzăneşti, Băbeni şi Călimăneşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.