Numele Mary, Alice şi Victoria, dar şi Albert, Arthur, Fred şi Frederick sunt favorite pentru cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, potrivit casei de pariuri britanice William Hill, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele şi ducesa de Cambridge au ales ca genul celui de-al treilea copil al lor să fie dezvăluit la naşterea acestuia.

Este aşteptat ca ducesa de Cambridge să nască în această lună, la doar câteva săptămâni inainte de nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai.

Numele favorit pentru acest copil este Mary (cota de 3/1), în clasament urmând numele Alice (6/1) şi Victoria (8/1), potrivit casei de pariuri William Hill.

Între numele masculine, favorite sunt Albert, Arthur, Fred şi Frederick, dar cu o cotă de 12/1 pentru fiecare. 

Ducele şi ducesa de Cambridge mai au un fiu, prinţul George, în vârstă de 4 ani, şi o fiică, prinţesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Cel de-al treilea copil al prinţului Harry şi al lui Kate Middleton va ocupa locul 5 în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William), şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.