Jucătoarea franceză Marion Bartoli, care şi-a anunţat revenirea în competiţii după o pauză de peste patru ani, a primit un wild card la turneul de categorie WTA International de la Monterrey (Mexic), care va avea loc între 2 şi 8 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marion Bartoli s-a retras din activitate la scurt timp după ce a câştigat ediţia 2013 a turneului de la Wimbledon, la simplu. În vârstă de 33 de ani, Bartoli s-a luptat în ultimii ani cu un virus din cauza căruia a slăbit mai mult de 20 de kilograme într-un interval scurt.

Sportiva franceză, fostă ocupantă a locului 7 WTA, în 2012, a câştigat prima ediţie a turneului de la Monterrey, în 2009.

Până în aprilie, ea va evolua, în 5 martie, la turneul demonstrativ Tie Break Tens de la New York, competiţie la care a fost invitată şi Sorana Cîrstea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.