Cântăreaţa americană Gwen Stefani a lansat un single intitulat ”You Make It Feel Like Christmas”, alături de iubitul ei, Blake Shelton, antrenor alături de ea în emisiunea ”The Voice” din Statele Unite ale Americii, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodia face parte dintr-un album omonim care va fi lansat pe 6 octombrie.

Cel mai recent album al artistei este ”This Is What The Truth Feels Like”, lansat anul trecut, acesta fiind primul album solo al cântăreţei din ultimul deceniu.

Gwen Stefani, născută pe 3 octombrie 1969, este o cântăreaţă, textieră şi creatoare de modă americană, care a devenit cunoscută în calitate de solistă a grupului No Doubt, alături de care a lansat o serie de albume de mare succes, precum ”Tragic Kingdom” (1995), care a inclus single-uri precum ”Don't Speak", "Hey Baby" şi "It's My Life". În 2004, Gwen Stefani şi-a lansat primul album solo, ”Love. Music. Angel. Music. Baby”, urmat în 2006 de un nou album solo, ”The Sweet Escape”. În 2008, Gwen Stefani a revenit în trupa No Doubt, care s-a reunit după o pauză de câţiva ani. Însă, s-a reîntors la cariera solo în 2014, când a lansat melodiile ”Baby Don’t Lie” şi ”Spark The Fire”. În concertele sale, Gwen Stefani este însoţită de dansatoarele din grupul Harajuku Girls

În 2003, şi-a lansat propriul brand vestimentar, L.A.M.B., iar în 2005 şi-a extins activităţile din universul modei cu linia vestimentară Harajuku Lovers, inspirată din moda şi cultura japoneză. 

Din 2002 până în 2015, artista americană a fost căsătorită cu rockerul Gavin Rossdale, cu care are trei fii - Kingston, Zuma şi Apollo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.