Suporterii echipei Legia Varşovia au afişat un banner la meciul cu Şerif Tiraspol, disputat, joi, în play-off-ul Ligii Europa, în care au comparat UEFA cu un porc, după ce forul european a sancţionat gruparea poloneză cu 35.000 de euro amendă pentru un alt banner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida cu Astana, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, fanii echipei Legia au afisat un banner reprezentând un soldat german care ţinea pistolul la tâmpla unui copil. Scena se referea la Revolta de la Varşovia (august 1944) din Al Doilea Război Mondial. "În timpul Revoltei de la Varşovia, germanii au ucis 160.000 de persoane, câteva mii dintre acestea fiind copii", a fost mesajul care a însoţit banner-ul.

Pentru această iniţiativă, UEFA a amendat clubul polonez cu 35.000 de euro.

Joi, suporterii formaiei Legia au oferit răspunsul, arborând un alt banner, ce înfăţişa un porc cu emblema UEFA în spate. "Şi amenda de 35.000 de euro merge la...", a fost mesajul însoţitor.

Legia Varşovia a remizat, joi, scor 1-1, în meciul cu Şerif Tiraspol. Returul va avea loc peste o săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.